Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε LIVE την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

H παρέλαση γίνεται παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώον του Γ’ Σώματος Στρατού, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσώπων κομμάτων και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε live:

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Παρόντες είναι μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Χούπης, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, βουλευτές κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε εικόνες από την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη:

Ανδρουλάκης – Παππάς

 

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Παππάς

28η Οκτωβρίου: Ποιος θα είναι ο πιλότος που θα κάνει ελιγμούς με F-16

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην παρέλαση αναμένεται να πετάξει η Ομάδα Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας, με τους ακροβατικούς ελιγμούς ακριβείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος που θα «σκίσει» τους αιθέρες και θα κάνει εντυπωσιακούς ελιγμούς με ένα F-16C Block 52+ είναι ο σμηναγός, Γεώργιος Σωτηρίου.

Ο πιλότος εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006 και τοποθετήθηκε το 2012 στην 115 Πτέρυγα Μάχης με αεροσκάφη F-16 Block 52+. Από το 2013 υπηρετεί στην 343 Μοίρα και έχει καταγράψει πάνω από 1.800 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 1500 σε F-16.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version