Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιχειρηματίες έκαναν «ντου» στο γραφείο περιφερειάρχη: «Θα σκοτωθούμε»

επιχειρηματίες
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένταση επικράτησε στην περιφέρεια Θεσσαλίας, όταν επιχειρηματίες του Βόλου που υπέστησαν τεράστιες ζημιές από την οικολογική καταστροφή με τα νεκρά ψάρια του Παγασητικού, εισέβαλαν στο κτίριο και έφτασαν μέχρι το γραφείο του περιφερειάρχη.

Η «έφοδος» έγινε με αγροτικά αυτοκίνητα και οι επιχειρηματίες άρχισαν να μπαίνουν από τα παράθυρα για να βρουν τους υπεύθυνους. Οι επιχειρηματίες μπαίνοντας από τα παράθυρα φώναζαν: «Από τον σβέρκο κι ό,τι κάτσει σήμερα», «Πού είναι ο Κουρέτας;».Οι ίδιοι, όπως λένε, έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους λόγω της μόλυνσης των νερών του Παγασητικού.

«Μας κόβουν τα ρεύματα στις Αλυκές. Θα σκοτωθούμε σου λέω, μιλάω αντρίκια, φοράω παντελόνια. Θα σκοτωθούμε. Ούτε μ@$%3@ς είμαι, ούτε διακονιάρης γίνομαι», έλεγαν στον Δημήτρη Κουρέτα. «Εγώ γιατί φταίω. Σε τι πράγμα φταίω, να συζητήσουμε», απάντησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

«Δεν θέλω να έρθω στο γραφείο, θα τα σπάσω όλα αν κάτσω στο γραφείο μαζί σου. Σου μιλάω ειλικρινά και ξεκάθαρα. Γιατί; Γιατί είμαστε απογοητευμένοι όλοι», είπαν οι επιχειρηματίες, οι οποίοι έγιναν εκτός εαυτού, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, έμαθαν ότι έκοψαν το ρεύμα σε έναν από τους συναδέλφους τους, την στιγμή που όλοι έχουν βάλει λουκέτα στα μαγαζιά του λόγω των νεκρών ψαριών στην θάλασσα.

Ζητούν από τον περιφερειάρχη να τους στηρίξει οικονομικά, καθώς η ζημιά τους είναι μεγάλη.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ