Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Εξαφανίστηκε» η θάλασσα στον Βόλο από τα νεκρά ψάρια – Βίντεο και φωτογραφίες

βόλος ψάρια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόκοσμες είναι οι εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι στο Βόλο τις τελευταίες ημέρες, με την παραλία να είναι γεμάτη από νεκρά ψάρια.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Αγριά, οι Αλυκές, η Κριθαριά, η Νέα Αγχίαλος, με χιλιάδες νεκρά ψάρια να βρίσκονται στις παραλίες,  αποτελώντας υγειονομική βόμβα απειλώντας τη δημόσια υγεία. Η δυσοσμία, σύμφωνα με το magnisianews είναι έντονη και όπως είναι φυσικό η ανησυχία είναι μεγάλη από τους κατοίκους  που δεν έχουν συναντήσει ξανά ανάλογο φαινόμενο.

νεκρά ψάρια Βόλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του πρωτοφανούς γεγονότος. Η έρευνα υπό την επίβλεψη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, θα γίνει σε ειδικά εργαστήρια και θα ληφθούν δείγματα τόσο από τα νεκρά ψάρια, όσο και στις εκβολές της Λίμνης Κάρλας στο Βόλο για να βρεθεί η αιτία θανάτου.

Δείτε βίντεο από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Βόλος:

Θα εξεταστεί ακόμα και η πιθανότητα να έχει εισχωρήσει κάποια ουσία στον οργανισμό των ψαριών. Επιπλέον θα ελεγχθεί και η ποιότητα του νερού. Η έρευνα, όπως μεταδίδει το skai.gr θα γίνει σε όλη την ακτογραμμή του Παγασητικού που εντοπίζονται τα νεκρά ψάρια, δηλαδή σε λιμάνι Βόλου, Άναυρο, Αλυκές και Ν. Αγχίαλο.

νεκρά ψάρια Βόλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI

 

νεκρά ψάρια Βόλος

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ