Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και για να γλιτώσει πήγε… στο Άγιον Όρος

αστυνομία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

H διάσωση του 40χρονου στις Καρυές ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το Άγιο Όρος όμως, θα του θυμίζει για πάντα, το γεγονός πως έζησε αυτό που προσπαθούσε να αποφύγει. Τη σύλληψή του δηλαδή, για ενδοοικογενειακή βία.

Χειροπέδες αμέσως μετά τη διάσωση

Ο 40χρονος απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες στο Άγιο Όρος και στη συνέχεια συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του, καταδικαστική απόφαση για ενδοοικογενειακή βία. Αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή, για επεισόδιο που είχε προκαλέσει στα Χανιά, πριν από 6 χρόνια.

Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους ερευνώντας τον φάκελο του 40χρονου, τον Απρίλιο του 2011 στην περιοχή του Κουμπελή στα Χανιά, όπου διέμενε, είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο τη Γεωργιανή σύζυγό του τραυματίζοντάς την στο ισχίο. Ένα μήνα μετά συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές και οδηγήθηκε στον ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Στον εισαγγελέα ο 40χρονος μετά τη διάσωσή του από βραχώδη περιοχή του Αγίου Όρους

Ο 40χρονος προφυλακίστηκε και τέσσερα χρόνια μετά από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων εκδόθηκε ξανά σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για δύο χρόνια φυλάκιση, η οποία επαναφέρθηκε προς εκτέλεση τον Ιούνιο του 2023 με απόφαση του Τμήματος Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

H διάσωση

Οι Αρχές είχαν ειδοποιηθεί για τον εγκλωβισμό του 40χρονου γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) και στην περιοχή έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και η ορειβατική ομάδα της 2η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ κάποιος άκουσε φωνές και κάλεσε για βοήθεια. Ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ακολουθήσει η εκτέλεση της ποινής του.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ