Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ληστεία σε χρηματαποστολή των JUMBO: Πώς «σήκωσαν» ένα εκατ. ευρώ

ληστεία jumbo
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Κινηματογραφική ληστεία με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα λίγο πριν τις 16:00 στο Λαύριο σε βάρος υπαλλήλων χρηματαποστολής των JUMBO.

Με την απειλή όπλου, οι ληστές αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από χρηματαποστολή έξω από το γνωστό πολυκατάστημα Jumbo της περιοχής. Οι ληστές είχαν στήσει ενέδρα στους υπαλλήλους της χρηματαποστολής.

4392621 0233e

Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τούς απείλησαν με όπλα, αρπάζοντας τα χρήματα, που ήταν σε 15 σάκους. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα, ενώ το χρηματικό ποσό αναφέρεται ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Όπως δήλωσαν οι υπάλληλοι το τεράστιο χρηματικό ποσό που μετέφεραν προκύπτει από το γεγονός ότι είχαν παραλάβει τις εισπράξεις από το κατάστημα παιχνιδιών αλλά και νωρίτερα χρήματα από άλλες εταιρείες, από άλλες εταιρείες.

4392613 f00bf

Έσκασαν τα λάστιχα, έριξαν μπογιά και τους απείλησαν με καλάσνικοφ

Οι τέσσερις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους περίμεναν τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής να βγουν από κατάστημα παιχνιδιών με τις εισπράξεις. Εγκλώβισαν το βανάκι, έριξαν μπογιά στο παρμπρίζ, έσκασαν τα λάστιχα και τους απείλησαν με καλασνικοφ. Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες. Παράλληλα, ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας και κάθε διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από το κατάστημα για να δουν τις κινήσεις των δραστών και να ακολουθήσουν το δρομολόγιό τους.




 

Πηγή: dnews.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ