Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Μαρινέλλα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία με αιμορραγία στον εγκέφαλο, αφότου κατέρρευσε χτες στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια συναυλίας.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος», τονίζεται στο νεότερο ανακοινωθέν.




Το χρονικό

Μόλις στο τρίτο τραγούδι της συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο, το «Εγώ και Εσύ», που κάποτε ερμήνευσε μαζί με τον αγαπημένο Τόλη Βοσκόπουλο, η Μαρινέλλα άρχισε αρχικά να χάνει κάποιες ανάσες. Δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να τρέμει και ξαφνικά σωριάστηκε.

Αμέσως οι υπεύθυνοι της συναυλίας και οι μουσικοί της έτρεξαν στο πλάι της για να τη βοηθήσουν, αλλά η Μαρινέλλα είχε χάσει τις αισθήσεις της. Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για να ξεκινήσουν άμεσα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές για εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται θα αποτυπώσουν την κρισιμότητα της κατάστασης.




«Πρέπει να περιμένουμε δύο με τρία 24ωρα»

«Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα και στην εξέλιξή τους είναι βαριά εγκεφαλικά», είπε το πρωί στο MEGA η Ματίνα Παγώνη, αναλύοντας την κατάσταση της Υγείας της Μαρινέλλας.

«Η Μαρινέλλα είναι μια δυνατή γυναίκα, το έχει αποδείξει, και νομίζω ότι θα το παλέψει πάρα πολύ. Κανένας γιατρός δεν μπορεί να πει αυτήν την στιγμή τίποτα, περιμένουμε δύο με τρία 24ωρα. Η ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί είναι άριστη. Σε δύο με τρία 24ωρα θα φανούν κάποια ελάχιστα πράγματα. Θα φανεί αν περιορίζεται η αιμορραγία, έχει σταματήσει, ή αν εξελίσσεται», είπε.

«Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά έχουν πολύ βραδεία εξέλιξη, θέλουν χρόνο. Πριν ανέβει στην σκηνή, είχε το πρώτο σύμπτωμα, από ό,τι είπαν τουλάχιστον εκεί. Ήταν έντονη κεφαλαλγία. Αυτό είναι το σύμπτωμα που έχουν οι ασθενείς και μετά εξελίσσεται ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Δε νομίζω ότι μπορείς να το προλάβεις γιατί εκείνη την στιγμή δεν το αξιολογείς. Είναι καλό ότι γρήγορα έπεσε σε χέρια γιατρών. Ο οργανισμός πώς θα αντιδράσει έχει σημασία, γιατί μπορεί να βοήθησε όλο το ιατρικό προσωπικό αλλά πρέπει και ο ίδιος ο οργανισμός του ασθενούς να βοηθήσει». «Θα περιμένουμε γιατί θέλουμε αρκετό χρόνο», σημείωσε η κα Παγώνη.

Η ανακοίνωση διακοπής της συναυλίας της Μαρινέλλας

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της συναυλίας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, ανακοίνωσε στο κοινό: «Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η δήλωση αυτή, αν και καθησυχαστική, δεν κατάφερε να διαλύσει την έντονη ανησυχία που κυριάρχησε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι περίμεναν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι μ’ ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ