Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο «αόρατος Έλληνας»: Οικογένεια Αλβανών υποστήριζει ότι είναι συγγενής του Πέτρου Κουτσούκη

πετρος κουτσουκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Κουτσούκη, που ανέδειξε το Newsbomb.gr.

Μια οικογένεια Αλβανών, που κατοικούν στα Καμένα Βούρλα, εμφανίστηκε και υποστηρίζει ότι ο Πέτρος Κουτσούκης είναι συγγενής τους. Όπως ανέφεραν στο Live News του Mega, κάποια στιγμή τον έχασαν… Η οικογένεια παρέθεσε κάποια στοιχεία και όπως αναφέρουν, «αποκλείεται να πέφτουν έξω».

Ένας άνδρας, ο Αρτούρ, αναφέρει ότι είναι αδερφός του κι ότι έχει να μιλήσει μαζί του 20 χρόνια. Ο Πέτρος, γεννήθηκε στην Κλεισούρα, έφυγε για την Ελλάδα στα 17 του, και έκτοτε τον έχασαν. Το όνομα του είναι «Πετρίτ», αναφέρει. Ο ίδιος έδειξε άλμπουμ φωτογραφιών και μια αφιέρωση με την υπογραφή «Πέτρος».

Η οικογένεια αναφέρει ότι ο «Πετρίτ», ως ο μεγαλύτερος αδελφός τους, τους βοηθούσε όλους. Έφυγε μόνος του για την Ελλάδα, γιατί «ήθελε μια καλύτερη ζωή», όπως αναφέρουν. Ο Πετρίτ βαφτίστηκε στη Μεσσηνία Χριστιανός, λένε, όμως μια παρεξήγηση με τον νονό, τον έκανε να κόψει επαφές με την οικογένειά του, και δεν βρέθηκε ποτέ. Θυμίζεται ότι η περιγραφή του Πέτρου στο Newsbomb.gr αναφέρει ότι η πρώτη ανάμνηση που έχει ως παιδί, είναι στην ηλικία των 10 ετών περίπου, να βρίσκεται στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, με προορισμό την Αθήνα.




«Τον αγαπάμε πολύ», αναφέρει η οικογένεια των Αλβανών, και ζητούν να γίνει εξέταση DNA για να αποδειχτεί. Η μητέρα της οικογένειας από την Αλβανία θα ταξιδέψει σύντομα στη χώρα μας για να κάνει το τεστ, όπως ανέφερε το Mega.

Από το 1993 μέχρι το 2003 τα δύο αδέλφια μιλούσαν καθημερινά στο τηλέφωνο. Ο Αρτούρ μάθαινε τα νέα από τον μεγαλύτερο αδελφό του, που ζούσε και εργαζόταν στην Καλαμάτα σαν τεχνίτης στις γυψοσανίδες, όπως ακριβώς και ο Πέτρος Κουτσούκης, θα πει. Μια ασήμαντη παρεξήγηση με τον νονό του Πετρίτ, που τον βάφτισε στη Μεσσήνη πίσω στη δεκαετία του ’90, ήταν αρκετή ώστε νεαρός Αλβανός, που πλέον ζούσε στην Ελλάδα, να κόψει κάθε επικοινωνία με την οικογένεια του στην Αλβανία.

«Ο νονός του είπε τι οικογένεια έχεις. Δεν έκαναν αυτό που τους είπα… Τέσσερα χρόνια δεν μιλούσε με εμάς». Το 2003 ήταν και η τελευταία φορά που ο Πετρίτ επικοινώνησε με την οικογένεια του. Άλλαξε τηλέφωνο και χάθηκε από προσώπου γης. Παρά τις προσπάθειες του Αρτούρ όλα αυτά τα χρόνια να τον εντοπίσει, δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, επεδείχθησαν δύο φωτογραφίες, τη μία την είχε ο Πέτρος, και την άλλη η οικογένεια, στις οποίες υπάρχει εκπληκτική ομοιότητα.

13-5.jpg




Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ