Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός για άνδρα που απειλεί να πέσει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς ένας άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη περίπου από τις 11:00. Ο άντρας απειλεί να πέσει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή της Νικόπολης. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και της πυροσβεστικής.

Δείτε video από το σημείο:

Νεότερη ενημέρωση 16:40
Αίσια κατάληξη είχε η διαπραγμάτευση των αρχών με άνδρα, ο οποίος επί τουλάχιστον 4 ώρες απειλούσε να πέσει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης. Ειδικός διαπραγματευτής έπεισε τον άνδρα, να καταίβει με τις πληροφορίες να θέλουν να οδηγήθηκε στην πράξη απελπισίας λόγω οικογενειακών προβλημάτων.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version