Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός για μεγάλη φωτιά στη Χίο – «Χτύπησε» το 112

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) σε δασική έκταση στην περιοχή Ρεστά της Χίου. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να περιορίσουν και να κατασβέσουν τη φωτιά.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν τόσο επίγειες όσο και εναέριες δυνάμεις. Έχει δοθεί εντολή να κινητοποιηθούν 40 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, σε μία προσπάθεια να τεθεί άμεσα υπό έλεγχο η φωτιά, πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το μήνυμα του 112

Πριν από λίγο, εστάλη μήνυμα μέσω του 112 σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής Καρυές να απομακρυνθούν και να κατευθυνθούν προς την Χώρα.

«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Καρυές Χίου απομακρυνθείτε προς Χώρα Χίου. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα του 112.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version