Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός στην Αθήνα: Απειλητικά μηνύματα για βόμβες σε κεντρικά σημεία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από απειλητικό e-mail που εστάλη σήμερα το πρωί (17.10.2024) στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο αναφέρεται ότι θα εκραγούν βόμβες σε διάφορα σημεία της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και σε σταθμούς του Μετρό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι προειδοποιούν με e-mail το οποίο έφτασε στις 7.30 το πρωί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας πως έχουν τοποθετηθεί βόμβες στο ΚΑΤ, στη Λουκάρεως όπου βρίσκεται ο Άρειος Πάγος, στο Μετρό του Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή του Μετρό.

Στα σημεία επιχειρούν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, (ΤΕΕΜ), όπου πραγματοποιούν έρευνες.

Δεν έχει γίνει κάποια διακοπή στο Μετρό ή εκκένωση σε κτίριο, ενώ το e-mail δεν είχε χρονικό περιθώριο για το πότε θα εκραγούν οι βόμβες.




Νεότερη ενημέρωση 10:28

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το απειλητικό e-mail που εστάλη το πρωί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τοποθέτηση βόμβας σε διάφορα σημεία της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και σε σταθμούς του Μετρό.

Έπειτα από έρευνες των ανδρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στο ΚΑΤ, στη Λουκάρεως όπου βρίσκεται το Εφετείο, στο Μετρό του Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή του Μετρό διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει κάποια βόμβα, με το περιστατικό να λαμβάνει λήξη.

Ωστόσο, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι και γιατί βρίσκονται πίσω από αυτή τη φάρσα και για ποιο λόγο προειδοποιήσαν για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version