Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη στην Ηλεία: Βρέθηκε μαχαιρωμένη η 11χρονη Βασιλική που είχε εξαφανιστεί

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση της εξαφάνισης της 11χρονης, που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι. Φέρει τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Συνελήφθη 37χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το PatrisNews, ο άνθρωπος αυτός, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της μικρούλας.Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Η 11χρονη είχε χαθεί από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (9/6) και οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία όπου από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού. Για την εξαφάνισή της το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ