Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 19 Αυγούστου στο Πευκοχώρι του δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του ενώ διασκέδαζε σε λούνα παρκ.

Αρχικώς, ο 19χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας σε κρίσιμη κατάσταση, όταν έσπασε το παιχνίδι (περιστρεφόμενες καρέκλες) στο οποίο επέβαινε. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο νεαρός, που καταγόταν από τη Βέροια, περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή, ενώ παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα και τα αδέλφια του.

Στο σημείο πήγε το ΕΚΑΒ και μετέφερε το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Έχει συλληφθεί ο 58χρονος υπεύθυνος του λούνα παρκ, ενώ δεν έχει συλληφθεί ο χειριστής του παιχνιδιού.

Αναφορές και για τραυματίες

Ο 19χρονος έπεσε υπό αδιευκρίνιστές μέχρι στιγμής συνθήκες από το παιχνίδι του λούνα παρκ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος πριν σωριαστεί στο έδαφος.

Εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν και άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι, ενώ αναφορές υπάρχουν και για δύο ελαφρά τραυματίες.

Παράλληλα, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Σημειώνεται ότι δεν έχει συλληφθεί ο χειριστής του παιχνιδιού.




Τι δήλωσε ο αδερφός του άτυχου 19χρονου

Δραματικές είναι οι δηλώσεις  του αδερφού  του άτυχου 19 χρονου που μίλησε στην ΕΡΤ και τη Λία Χριστάρα. “Πήγαμε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου.  Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη“.

Ο νεαρός σοκαρισμένος συνεχίζει ” Σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα. Ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος”.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ