Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Γκρέμισε το κάστρο του Ερμή Ζωνιανών ο ΠΟΑ | Βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Από τις 1/3/2014 είχε να χάσει εντός έδρας ματς ο Ερμής Ζωνιανών, τρέχοντας ένα σερί 2,5 χρόνων αήττητος στην έδρα του. Παρ” όλα αυτά η 30η ημέρα του Οκτωβρίου θα παραμείνει αξέχαστη για την ομάδα του ΠΟΑ καθώς θα έχει να υπερηφενεύεται ότι έσπασε το αήττητο των Ρεθυμνιωτών με δεδομένο οτι επικράτησε σε ένα απολαυστικό ντέρμπι με 2-1.

Οι Ατσαλενιώτες έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι δεν… χαμπαριάζουν από έδρες και έχοντας σε εξαιρειτκή ημέρα τον φοβερό και τρομερό Τάσο Τριανταφύλλου πήραν αυτό που ήθελαν από τον αγώνα πιάνοντας στην 2η θέση τους Ιερόθεο και Ιωνικό. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο 60′.

Πριν την αναμέτρηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη ενός 2χρονου κοριτσιού της περιοχής, το οποίο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον ΠΟΑ με τον Τριανταφύλλου στο 4′ να σουτάρει μεσα από την περιοχή και τον Κόλλια να μπλοκάρει. Στο 30′ ο Φραγκιαδάκης είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κόλλια, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να έχει ακόμη ένα σουτ που δεν βρήκε στόχο στο 37.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 40′, με τον Τριανταφύλλου με δυνατό σουτ μετά την πάσα του Μπουτσάκη να κάνει το 0-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν υπέρ τους τη ψυχολογία και το μομέντουμ κάνοντας δυο τα τέρματα τους πάλι με τον Τριανταφύλλου. Στο 60′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν ορθώς πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπαδομιχελάκη  στον Ανωγειανάκη, με τον Πασιαλή στο 64′ να δέχεται τη μπάλα μετά το φάουλ του Ανωγειανάκη όμως η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

Στο 66′ η κεφαλιά του Τοπούζη μετά τη σέντρα του Κοζυράκη δεν βρήκε στόχο, με τους Ρεθυμνιώτες να μειώνουν στο 77′ με πέναλτι του Τοπούζη (το έκανε ο Χαρίτος με χέριι)

Ερμής Ζ. (Γ. Πετράκης) Κόλιας, Κοζυράκης (71’ Σκουτέλης), Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ραπτάκης (46’ Ανωγειανάκης), Προβυδάκης, Ταβλαδωράκης, Τοπούζης, Σεχολάρι (13’ Γενιτσαρίδης), Πλουσής Βασίλης.

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Βρεττός (71’ Καρβελάς), Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Χαρίτος, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (84’ Πετράς), Τριανταφύλλου (92’ Σακλαμάκης).

Πηγή: www.stoplekto.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version