Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ενας Γερμανός μας ξεναγεί στην Κρήτη όπως δεν την έχετε ξαναδεί | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Πενήντα χρόνια τακτικός τουρίστας στην Κρήτη, ο 56χρονος Mάικλ (Μιχάλης) Σάουμπουργκ από το Βερολίνο, αποφάσισε ότι το Ηράκλειο είναι η πόλη στην οποία θέλει να ζήσει την υπόλοιπή του ζωή.

Πραγματικός λάτρης του νησιού, παρουσιάζει σε βίντεό του μερικές εντυπώσεις του από την Κρήτη «όπως δεν την έχουμε ξαναδεί» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει. Χωρίς τουρισμό με πλάνα φθινοπωρινά αλλά και ανοιξιάτικα, ο Μιχάλης Σάουμπουργκ μας καλεί να θαυμάσουμε την «ήσυχη Κρήτη»…

Το Ηράκλειο το αγαπάει, όπως ο ίδιος σημειώνει, ειδικά για τα παλιά – και μερικές φορές πολύ ερειπωμένα του σπίτια. Του αρέσει ο κλασσικός ήχος όταν περνάει ένα μηχανάκι, οι κυρίες που κάθονται με τα μαύρα φορέματα μπροστά από τα σπίτια τους, οι σάπιες γλάστρες στα στενά δρομάκια και στις αυλές…

«Αυτά είναι για μένα τα πράγματα που κάνουν το Ηράκλειο αυτό που είναι – όμορφο, ασύγκριτο, μοναδικό… Ένα μέρος όπου θέλω να γεράσω» λέει ο Μιχάλης.

Πολύ φοβάται ότι αυτές οι παλιές γωνιές του Ηρακλείου θα εξαφανιστούν και πριν ξεχαστούν εντελώς, θέλει να μοιραστεί μαζί μας αυτό το βίντεο με τη δική του ματιά στην πόλη και τίτλο  «Ενα ξεχασμένο Ηράκλειο» (A forgotten Heraklion).

Πηγή:hanianews

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ