Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Η λέξη που δε λες»: Το νέο σήριαλ του Alpha γυρισμένο στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Η λέξη που δε λες» είναι το νέο σήριαλ του Alpha και κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου με τον μικρό Παυλή να μας έχει ήδη κατακτήσει.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο; Ο Βασίλης επιστρέφει στα Χανιά, μαζί με την Ιωάννα, για να αναλάβει το θερμοκήπιο της οικογένειας και όλοι τους περιμένουν με ανυπομονησία. Φυσικά, η Ιωάννα ξέρει πως δεν θα έχει και την καλύτερη υποδοχή, καθώς όλοι γνωρίζουν για την απιστία της.

Η πρώτη συνάντηση ψυχρή, οι πρώτες μέρες αμήχανες και η πρώτη της παρατήρηση σχετικά με την επικοινωνία του Παυλή, ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, δημιουργεί κακή αρχή στη μεταξύ τους συμβίωση. Η Ελένη και ο Γιάννηςκάνουν πως δεν ακούν και προσπερνούν τα λόγια της,  ο παππούς-Παύλος, όμως, θα επιμείνει και η επιμονή του αυτή θα τους αλλάξει μια για πάντα τη ζωή.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version