Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

a

Θύμα ληστείας από δύο άγνωστα άτομα τα οποία φορούσαν κράνη, έπεσε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας ένας 74χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης γνωστού υδάτινου πάρκου στη Χερσόνησο. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα όπου η κίνηση των πολιτών ήταν ακόμα αυξημένη.

Σύμφωνα με το ekriti, ο 74χρονος επιχειρηματίας είχε έρθει από τη Χερσόνησο και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Ανάληψης στο Ηράκλειο, δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια του άρπαξαν τη τσάντα με τα χρήματα την οποία κρατούσε.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους στο νοσοκομείο ενώ η κόρη του η οποία ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης, κατέθεσε στην Αστυνομία ότι η τα χρήματα τα οποία άρπαξαν οι άγνωστοι άνδρες έφταναν περίπου τις 30.000 ευρώ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες και μέχρι αυτή την ώρα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

– See more at: http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio-astynomika/listepsan-kai-htypisan-gnosto-epiheirimatia-sto-irakleio#sthash.KnPPdGp2.TjYrXIpM.dpuf

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ