Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι τιμές του λαδιού στην Κρήτη- Ελπίδα όλων η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος (πινακας)

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Ελπίδα όλων είναι να υπάρξει αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος με το ξεκίνημα της νέας ελαιοκομικης χρονιάς αν και οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές από τη στιγμη που η παραγωγή έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό λόγω των σχετικών καιρικών συνθηκών.

«Ανάσα» φυσικά αποτελεί η βροχόπτωση των τελευταίων 24ωρων με τους αγρότες να ελπίζουν ότι αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Η φετινή ελαιοπαραγωγή στο νησί αναμένεται σημαντικά μειωμένη.

Οπως μπορεί να δει κανείς από τον πίνακα που δημοσιεύει το CretePlus.gr το οποίο έχει ανακοινώσει ο Συνδέσμος Ελαιοκομικών Δήμων του νησιού, η τιμή αγοράς από τους παραγωγούς για το ελαιόλαδο της εσοδείας 2015-2016, κυμαίνεται από 2,90 (Cretan Olive Mill) έως 3,20 ευρώ (Κολυμβάρι ΑΕ).

Πηγή:creteplus

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version