Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Παγκόσμια διάκριση για εστιατόριο του Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το Δεκέμβρη στη Ρώμη η επίσημη τελετή απονομής

 Παγκόσμια διάκριση για κρητικό εστιατόριο !

‘’Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η επιτροπή μας αποφάσισε να σας απονείμει το βραβείο της κορυφαίας προσωπικότητας στον κόσμο για την φετινή μας ετήσια έκδοση  FLOS OLEI 2017 – ένας οδηγός στον κόσμο του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. ‘’

Με αυτά τα λόγια ο executive olive oil chef του Kapsaliana Village Hotel  Βασίλης Λεωνίδου πληροφορήθηκε ότι έλαβε το σημαντικό βραβείο το οποίο θα απονεμηθεί στον ίδιο μαζί με την διάκριση για το restaurant του Kapsaliana Village Hotel ‘’Καλύτερο εστιατόριο της χρονιάς’’ σε μια επίσημη τελετή που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Ρώμη.

Ο εκδότης του οδηγού Marco Oreggia και η επιμελήτρια Laura Marinelli ενημέρωσαν τον σεφ Βασίλη Λεωνίδου και τον δημιουργό του Kapsaliana Village Hotel Μύρωνα Τουπογιάννη ότι η κριτική επιτροπή των ετήσιων βραβείων FLOS OLEI αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν  στο Kapsaliana Village Hotel  και την συμβολή τους για την προβολή διεθνώς της κουλτούρας του υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιολάδου.

Σχετικά με τον Διεθνή Διαγωνισμό FLOS OLEI

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός FLOS OLEI» στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε διεθνές επίπεδο βραβεύοντας τα καλυτέρα προϊόντα και συμβάλλοντας στη διάδοση των υψηλής ποιότητας εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και στο σωστό τους μάρκετινγκ.
Τα βραβεία ποιότητας του FLOS OLEI ‘’The Best 20’’.
Τα βραβεία ποιότητας «The Best 20» θα απονεμηθούν στις είκοσι εταιρίες που πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση του συνόλου του ελαιοκομικού τομέα.  Η κατάταξη αυτή εξαρτάται τόσο από τις υψηλές οργανοληπτικές ιδιότητες των ελαιολάδων που κρίθηκαν από το πάνελ των ειδικών γευσιγνωστών όσο κι από το επίπεδο της συνεπείας και της συνέχειας της δουλειάς του κάθε παραγωγού κατά σειρά ετών και την προσφορά προστιθεμένης αξίας στην ελαιοκομική του περιφέρεια.

ΤΕκτός από το «The Best 20» δίνονται άλλα τρία βραβεία: «Εισαγωγέας της χρόνιας», «Εστιατόριο της χρονιάς» και το «Ειδικό βραβείο» αφιερωμένο στη μνήμη της δημοσιογράφου Cristina Tiliacos. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε άτομα, οργανισμούς ή ενώσεις που εργάζονται για την προώθηση και διάδοση του πολιτισμού του ελαιοκομικού τομέα.

Τι είναι ο Παγκόσμιος Οδηγός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου FLOS OLEI

Όλες οι εταιρίες που θα βραβευτούν καθώς και εκείνες που θα λάβουν βαθμολογία τουλάχιστον 80 με άριστα το 100 θα δημοσιευτούν στην έκδοση «FLOS OLEI – Παγκόσμιος Οδηγός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου», η οποία εκδίδεται από την εταιρία E.V.O. με την επιμέλεια των Marco Oreggia και Laura Marinell.  Ο Οδηγός αυτός είναι ο πρώτος και μοναδικός οδηγός διεθνούς εμβέλειας που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στους καλύτερους παραγωγούς ελαιολάδου στον κόσμο.  Γραμμένος σε δύο γλώσσες (ιταλικά και αγγλικά), ο οδηγός παρουσιάζει 40 περίπου επιλεγμένες χώρες και στις 5 ηπείρους του κόσμου.

Πηγή:cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version