Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τι γυρεύει η πολυτελή θαλαμηγός με το ελικοδρόμιο στην Κρήτη; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λάτρης της Κρήτης ο σεΐχης του Κατάρ αφού σύμφωνα με πληροφορίες απολαμβάνει την κρουαζιέρα του στην νότια Κρήτη. Συγκεκριμένα η υπερπολυτελής θαλαμηγός του σεΐχη αυτές τις ημέρες έχει αγκυροβολήσει στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του Λουτρού στα Σφακιά, ενώ η θαλαμηγός εθεάθη και στην Ντία πριν μερικές ημέρες.

Η παρουσία του σεΐχη έγινε αμέσως αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής  και τους τουρίστες καθώς το πλωτό παλάτι με το οποίο κατέφθασε έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα αφού διαθέτει ακόμα και ελικόπτερο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες μάλιστα, ο σεΐχης χθες Παρασκευή χρησιμοποίησε το ελικόπτερο για να «πεταχτεί» μέχρι το Κατάρ και θα επιστρέψει σήμερα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version