Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Χανιώτης πρωταθλητής κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του με το μετάλλιο στο στήθος | ΦΩΤΟ | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Πρόταση γάμου πάνω από το βάθρο και με το μετάλλιο στο στήθος έκανε στην καλή του Πωλίνα Πατερομιχελακη, ο Χανιώτης Πρωταθλητής του Brazillian jiu jitsu, Γρηγόρης Αντωνομανωλάκης.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγες ημέρες στο διεθνές ανοιχτό τουρνουά αγώνων Brazillian jiu jitsu στην Μαδρίτη όπου ο Γρηγόρης Αντωνομανωλάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Γρηγόρης ειναι προπονητής στο σύλλογο Μαχητές Ζωής στον Πλάτανο Κισσάμου και βοηθός στο σύλλογο ΚΕΡΙΤΗΣ παράρτημα Κισσάμου

Είναι ίσως ο πρώτος μαθητής του δασκάλου jiu jitsu του συλλόγου Κερίτης, Δημήτρη Μαρινάκη που ξεκίνησε στο παράρτημα Κισσάμου το2004 όταν άρχισε να δραστηριοποιείται ο σύλλογος και στην Κισσάμο.

Η πρόταση γάμου φυσικά έγινε δεκτή με συγκίνηση.

Ο Σύλλογος Κερίτης, ο δάσκαλος Δημήτρης Μαρινάκης και όλοι οι αθλητές του συλλόγου, εύχονται στα δύο νέα παιδιά κάθε ευτυχία.

Πηγή:zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version