Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει στη θράκα και έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο
Ο Ντουνιάς και η φήμη του έχουν φτάσει στα πέρατα της γης και δικαιολογημένα. Το εστιατόριο-αγρόκτημα με τη zero waste φιλοσοφία και το μαγείρεμα στη θράκα και πάνω σε ανοιχτή ή χωνεμένη φωτιά μέσα σε πηλοτσίκαλα, έχει θαυμαστές από ολόκληρο τον πλανήτη. Βρίσκεται περίπου 40 λεπτά έξω από τα Χανιά, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει στη θράκα και έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί