ΚΡΉΤΗ
Ο Ηρακλειώτης που ξετρέλανε τις ΗΠΑ με το Κρητικό γιαούρτι! | ΒΙΝΤΕΟ
Ο Τζόναθαν Μαργαριτάκης, από την Μάρθα Ηρακλείου, είναι ο Mr. “Go Greek Yogurt”, έχοντας δημιουργήσει το δικό του success story στο Λος Άντζελες.
Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και τον Λευτέρη Κουμαντάκη, μιλά για την επιτυχία του, τον Αμερικάνο πελάτη αλλά και την δύναμη που έχουν τα κρητικά προϊόντα.
Έφυγε πριν από λίγα χρόνια για την Αμερική και πλέον λανσάρει στο Λος Άντζελες το κρητικό γιαούρτι.
Ο Mr. “Go Greek Yogurt”, έχει δημιουργήσει δυνατό καταναλωτικό κοινό, καθώς πλέον το γιαούρτι στην αμερικανική πόλη έχει το… όνομα του.
Ο ίδιος διατηρεί 3 καταστήματα στην πόλη, μαζί με δυο Καναδούς συνεργάτες, με επίκεντρο το κρητικό γιαούρτι και πλέον η προσπάθεια του μετρά 7 χρόνια ζωής.
«Είχα πάντοτε καψούρα με την ελληνική κουζίνα, είναι η ωραία κοιμωμένη της Μεσογειακής κουζίνας».
Συνδύασε την ελληνικότητα, το παγωτό και το φρέσκο προϊόν. Οι καταναλωτές στην είσοδο αντικρύζουν το γιαούρτι σε παραδοσιακό πήλινο σκεύος και με συνοδευτικά της επιλογής τους φτιάχνουν τον αγαπημένο τους συνδυασμό.
«Η δυνατότερη γεύση παγωτού –γιαουρτιού μας είναι αυτή με το μέλι, που έρχεται αποκλειστικά από το νομό Ηρακλείου. Ο Αμερικάνος πελάτης, άμα του αρέσει το προϊόν, θα σε παντρευτεί. Θα φέρει συγγενείς, φίλους και μέχρι τώρα η αποδοχή είναι πολύ καλή.»
Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει πως σε όλα τα καταστήματα του, έχει την φωτογραφία της γιαγιάς του, που πλέον έχει φύγει από την ζωή, από το χωρίο καταγωγής του, την Μάρθα, θέλοντας έτσι να αναδείξει την παράδοση που «γεύεται» κανείς μέσα από τα προϊόντα του.
Πηγή: neakriti
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Οι «κούπες» της Κρήτης και το τίμημα της ανευθυνότητας
-
ΚΟΙΝΩΝΙΑ1 ημέρα πριν
Παπαδιά για τον ιερέα σύζυγό της που ντυνόταν με γυναικεία ρούχα: «Ήξερα το πάθος του, είναι μπερδεμένος»
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες πριν
Οικογενειακή τραγωδία: Θρήνος για τον 20χρονο Άκη – Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη αδερφή του
-
PLUS +2 ημέρες πριν
“Μου δίνουν αμύθητα ποσά από την Κρήτη για να καταστρέψουν την πατέντα με το αγριέλαιο που πιάνει 600 ευρώ το κιλό”