Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η συνταγή της ημέρας: Πάστα ελιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό!

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 200 γραμμάρια ελιές μαύρες
  • 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Μία σκελίδα σκόρδο
  • Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε το σκόρδο και το χτυπάτε σε ένα γουδί. Καθαρίζετε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνετε στο γουδί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
  2. Προσθέτετε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
  3. Κόβετε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφετε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ