ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η συνταγή της ημέρας: Εύκολο παγωτό φράουλα
Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά από τον Στέλιο Παρλιάρο.
ΥΛΙΚΑ:
400 γρ. φράουλες
500 γρ. γάλα φρέσκο
250 γρ. ζάχαρη άχνη
χρωματιστά μικρά τρουφάκια
θήκες παγωτού από βάφλα
Πολτοποιούμε τις φράουλες πάρα πολύ καλά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή και το αφήνουμε για 45’ περίπου, μέχρι να σφίξει. Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε μπολ και το διατηρούμε στην κατάψυξη. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με ένα σύρμα για 5-6 φορές. Το διατηρούμε στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να σερβίρουμε, γεμίζουμε τις θήκες, αναποδογυρίζουμε και βουτάμε το παγωτό μέσα στα τρουφάκια.
Πηγή: steliosparliaros
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Βαρύ πένθος στο Ηράκλειο για τον 29χρονο Ηράκλειτο που «έσβησε» ξαφνικά ενώ οδηγούσε
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ2 ημέρες πριν
Πέθανε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας
-
GOOD NEWS2 ημέρες πριν
Ο γαϊδαράκος από την Κρήτη έφτασε στην κυρά Ρηνιώ στην ακριτική Κίναρο!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Τραγωδία με 29χρονο στο Ηράκλειο – Ένιωσε αδιαθεσία στο τιμόνι και λίγο μετά ξεψύχησε